Aktiivisuustarkistus

Aktiivisuustarkistus poistaa soittolistalta puhelinnumerot, jotka eivät ole käytössä. Erityisesti kontaktoidessasi suuria asiakasmääriä, aktiivisuustarkistus säästää suunnattomasti aikaasi tiputtaen listalta pois numerot, jotka eivät ole enää toiminnassa. Tarkistus suoritetaan ajamalla soittolista LeadCloudiin, joka tarkistaa onko puhelinnumero ollut käytössä viimeisen 72 tunnin aikana. Mikäli ei, se ei todennäköisesti vastaa myöskään sinun yhteydenottoosi.

Nykyään monet puhelinnumerot yritysten asiakasrekistereissä ovat vanhentuneita tai pöytälaatikkoliittymiä. Aktiivisuustarkistusta käyttämällä poistat helposti tämän ongelman ja päivität hetkessä asiakasrekisterisi nykypäivään. Aktiivisuustarkistus on myös hyödyllistä suorittaa kaikille soittolistoillesi, kun haluat soittaa vain puhelinumeroihin, jotka ovat oikeasti toiminnassa ja päällä.

Tee aktiivisuustarkistuksesta automaattinen prosessi ja säästät huomattavasti työntekijöidesi aikaa. Tutustu kontaktien automaattiseen päivitysrajapintaan tästä.

Kaikki tuotteet