Asiakasrekisterin päivitys

Tarjoamme yrityksille lukuisia mahdollisuuksia päivittää heidän olemassa olevia asiakasrekisterejään. Oman rekisterin ajantasaisuudesta kannattaa pitää huolta, mutta sen manuaalinen muokkaaminen on loputon suo. LeadCloudiin voit ladata haluamasi yhteystietolistat ja päivittää niihin helposti ajantasaiset kontaktitiedot, kuten nimen, osoitteen ja puhelinnumeron. Palvelu toimii sekä kuluttaja- että yritystietopuolella. Päivitys on näppärä tehdä kertaluontoisesti tai jatkuvasti niin isoille kuin pienille asiakasryhmille.

Päivitä rekisterisi yhteistyökumppaneidemme laadukkaita rekisterejä hyödyntäen – nopeasti ja luotettavasti. 

Premium-rikasteet

Normaalin päivityksen lisäksi asiakasrekisteriä on mahdollista rikastaa yksityiskohtaisemmin muun muassa rakennustiedoilla, ikäkohdennuksilla tai ajoneuvotiedoilla. Pystymme vastaamaan yrityksesi tarpeisiin spesifilläkin tasolla. Kerro meille, minkälaisista lisätiedoista yrityksesi hyötyisi ja opastamme oikean kohderyhmän löytämisessä.

Liikenteen turvallisuusviraston Trafin tietokantaa hyödyntämällä pystyt LeadCloudin kautta päivittämään olemassa olevaan rekisteriisi ajan tasalla olevat ajoneuvotiedot.

Kaikki tuotteet