Kontaktipankki

Suomen kattavimmista tietolähteistä kerätty ajantasainen henkilö- ja yritystietokanta. Yhteistyökumppaneidemme kautta jatkuvasti päivittyvät yhteystiedot takaavat käyttöösi ainutlaatuisen työkalun tehostamaan asiakkaiden kontaktointia. Nopeassa ja helppokäyttöisessä palvelussamme voit tehdä hakuja haluamillasi kriteereillä, ottaa ulos potentiaaliset asiakaslistat ja palata takaisin aiempiin, automaattisesti tallentuviin hakuihin.

Henkilökontaktit

Kuluttajakontakteja sisältävä B2C-tietokantamme takaa yrityksellesi juuri haluamasi kohderyhmät ja yli 4,3 miljoonaa validia puhelinnumeroa. Useista eri tietolähteistä päivittyvää dataa yhdistelemällä nostamme tiedon rikastamisen uudelle tasolle. Sen lisäksi että löydät kätevästi kattavat kuluttajakontaktit halutuista kohderyhmistä, voit myös käyttää älykkäitä LeadCloud filttereitä saadaksesi entistä tarkempia ja potentiaalisempia soittolistoja. 

Yrityskontaktit

Oma aika kannattaa käyttää kontaktoidessa vain potentiaalisia asiakkaita ja oikeita yhteyshenkilöitä. Ajantasaisella yritysdatalla ja suorilla päättäjätiedoilla keskität yrityksesi resurssit oikein. B2B-yritystietokannastamme löytyvät kaikki Suomen aktiiviset yritykset ja niiden päättäjätiedot. Kontaktipankkimme helppo käyttöliittymä mahdollistaa tarkan filtteröinnin ja rajauksen, aina taloustiedoista yksityiskohtaisimpiin yritystietoihin. Hae listat LeadCloudista hetkessä, ja pääset taas keskittymään olennaiseen. Pätevillä yritystiedoilla tehostat työntekoa, pidät työntekijäsi tyytyväisempinä ja kasvatat myyntiä. 

Vinkki! Kokeile profilointia analysoidaksesi nykyiset asiakkaasi – tiedät millä filttereillä löydät sinulle potentiaalisimmat asiakkaat! 

Kaikki tuotteet